top of page
1500x1000 white.jpg

Life After

Agit-Cirk

Päivämäärä

21.-22.9.2022

Lisätiedot

Päiväkoti- ja koululaisnäytös

Loppuunvarattu

Esitys on osa Helsingin kaupungin tukemaa Agit-Cirkin yleisötyöhanketta.

Life After

Life After käsittelee avaruutta ja ajan suhteellisuutta

Life After on avaruutta ja ajan suhteellisuutta käsittelevä visuaalinen nykysirkusesitys, jossa tasapainoilevat illuusiot painottomuudesta, katoavista kehonosista ja universumin valtijuudesta. 


Teos tarjoaa erilaisia näkökulmia ympäröivään maailmaan kehollisesti ja sanoitta. Mikä merkitys on silmin nähtävällä, mikä näkymättömällä? Todellisuuden kerroksellisuus ja ihmisyyden suhteellisuus viitoittavat aivosoluja nyrjäyttävään seikkailuun itseemme ja avaruuden ääriin.


"Käytän harvoin sanaa täydellinen, mutta sellainen on Vilus Artin ja Agit-Cirkin Life After-teoksen alku. Voisin katsella nukkemaisen hahmon kamppailua tottelemattoman kehonsa kanssa vaikka miten pitkään. Jokainen liike, jokainen sykäys on niin hallittu ja ajatuksella toteutettu, että jos minulle sanottaisiin, ettei hahmo ole ihminen ollenkaan, uskoisin."

Frida Maria Pessi, Turun Sanomat 11.9.2022


Tuotanto: Agit-Cirk / Vilus.art / Teatteri Telakka


Life After - Agit-Cirk

Agit-Cirk

Agit-Cirk

TAITEILIJARYHMÄ AGIT CIRK NYKYSIRKUSTA SUOMESTA – ENNAKKOLUULOTONTA TYÖTÄ VUODESTA 2005 


Agit-Cirk:n jäsenet työskentelevät sirkuksen, musiikin ja tekstin parissa. Yhdistyksen tarkoituksena on valmistaa ja tuottaa persoonallisia ja taiteellisesti korkeatasoisia poikkitaiteellisia nykysirkus-esityksiä. Agit-Cirk etsii sirkukselle uutta yleisöä viemällä sirkus-esityksiä paikkoihin, joissa ei yleensä nähdä sirkusta. Agit-Cirk:n esityksiä on nähty yli 15 eri maassa.

bottom of page