top of page
1500x1000 white.jpg

RHC15 - Circus Open Stage w/ Muovipussi LIVE!

Race Horse Company

Päivämäärä

29.9.2023

Lisätiedot

Liput 15€ / 10€

RHC15 - Circus Open Stage w/ Muovipussi LIVE!

Tervetuloa katsomaan sirkusammattilaisten esityksiä Tapanilan Sirkussalin Näyttämötilaan! Luvassa upeita sirkusnumeroita, popcornia ja musiikkia!


Ohjelman kesto n. 70 minuuttia + musiikki


Liput 15€ / 10 €.

Tapanilan Sirkussalin kolmas Circus Open Stage järjestetään osana Race Horse Company 15 Vuotta Festivaalia!

Tule nauttimaan huippulaadukkaasta sirkuspainoitteisesta, mutta monipuolisesta ohjelmasta. Illan kruunaa, tajuntasi räjäyttää ja unelmasi täyttää illan livebändi Muovipussi!


MUOVIPUSSI
Muovipussi on peformatiivinen, elektroninen, eri genrejä yhdistelevä yhtye Suomesta. Yhtye on perustettu vuonna 2018 ja siihen kuuluu Niklas Blomberg, Milla Lahtinen ja Heidi Finnberg. Muovipussin räjähtävä ja intensiivinen lavapresenssi tarjoaa täydellisen vastakohdan ryhmän muuten lempeälle ja pörröiselle olemukselle. Yhtyeen inspiraationa toimii m.m. kutovat vanhukset ja growlaavat vokalistit. Tämä puudelinpehmeä trio pyrkii etsimään ja löytämään eri maailmoja ja tyylejä yhdisteleviä elementtejä. Nämä elementit paketoidaan eriskummalliseksi kultaiseksi pökäleeksi, joka lavalla puhkeaa kauniiksi, viihdyttäväksi kukkaseksi yleisön silmien edessä. Muovipussi onkin ennen kaikkea viihdeyhtye sanan jokaisessa merkityksessä.


Muovipussi Soundcloudissa.

Facebook | Instagram @racehorsecompany

www.racehorsecompany.fi/events/rhc-15-vuotta-festivaali


Huom. Tapanilan kirjastossa on lainattavissa tapahtumaan 2 kaverilippua, kysy lisää kirjaston henkilökunnalta.


Ilmoittaudu esiintyjäksi lähettämällä sähköposti osoitteeseen info@racehorsecompany.fi


Tarjoamme kaikille esiintyjille vapaalippuja festivaalien ohjelmaan tai mahdollisuuksien mukaan ilmaista harjoittelua syksyllä 2023. Circus Open Stagen esitykset kuvataan ja jokainen artisti saa tallenteen omasta esityksestään. 

Race Horse Company

Race Horse Company

Tapanilan Sirkussali on nykysirkusryhmien Race Horse Company & Agit-Cirk sekä Linnanmäen sirkuskoulun ylläpitämä esittävän taiteen näyttämö- ja harrastustila. 

bottom of page