top of page

Kuolemanpyörätyöpaja Tapanilan Sirkussalissa!

Race Horse Companhy

Timo Heikkinen

7. helmik. 2023

Laajenna sirkustaitojasi – tule kokeilemaan kuolemanpyörää!

Race Horse Company järjestää Kuolemanpyörä -työpajan ma 27.– to 30.3.2023 Tapanilan Sirkussalissa. Työpajat järjestetään kahdelle kuuden hengen ryhmälle, ensimmäinen päivittäin klo 10.00–12.30 ja toinen klo 18.00–20.30.


Työpaja sopii kaiken tasoisille sirkusalasta kiinnostuneille. Työpaja toteutetaan ”normaalia” pienemmällä kuolemanpyörällä ja on siten helposti lähestyttävämpi. Vaikka työpaja toteutetaankin Tapanilan Sirkussalin turvallisessa ympäristössä tarjoaa se osallistujille varmasti jännitystä ja mahdollisuuden kokeilla omia rajojaan! Mukaan tarvitset vain urheilulliset vaatteet ja ripauksen rohkeutta.


Työpajan ohjaajina toimivat lajin ammattilaiset Hannu Abonce ja Sylvain ”Basko” Briani-Colin. Hannulla ja Baskolla on monen vuoden kokemus kuolemanpyörästä ja he ovat kehittäneet oman tyylinsä käyttää tätä perinteistä sirkusvälinettä. Osallistumalla pääset mukaan tämän vähemmän tutkitun lajin jatkuvaan kehitykseen. Mahdolliset opetuskielet suomi, englanti, espanja ja ranska.


Neljän kerran työpajan hinta on 100 €. Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostitse info@racehorsecompany.fi. Kerro ilmoittautumisessa kumpaan ryhmään ensisijaisesti haluat sekä nimesi, osoitteesi ja sirkustaiteen taustasi. Huom. Jokaisella osallistujalla tulee olla voimassa oleva sirkusharjoittelun sisältävä vakuutus.

bottom of page