top of page

Siviilipalvelukseen Tapanilan Sirkussalille?

Race Horse Company

6. kesäk. 2022

Etsimme siviilipalvelushenkilöä Sirkusyhdistys Race Horse ry:n ja Tapanilan Sirkussalin toimintaan.

Ensisijaisiin tehtäviin sisältyvät yhdistyksen  esitystuotantoihin liittyvät työt, erilaisten tapahtumien ja esitysten  avustavat järjestelyt, valo- ja äänitekniikan avustavat tehtävät sekä  pienimuotoiset tilojen korjaus- ja huoltotehtävät sekä harjoitus- ja  esitystilan siisteyden ylläpito.


Toivomme hakijalta  nikkarointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, aktiiviisuutta  ja uteliasta asennetta. Kiinnostus esittävään taiteeseen, nykysirkukseen  sekä ääni- ja valotekniikkaan tai nettisivujen- ja graafiseen suunnitteluun on plussaa.


Palveluspaikka  sijaitsee Helsingin Tapanilassa osoitteessa Hiidenkiventie 21.  Palveluksen aloitus sovittavissa, mielellään mahdollisimman pian.


Sirkusyhdistys  Race Horse ry on aatteellinen voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen  yhdistys tarkoituksenaan ylläpitää 2008 perustetun nykysirkusryhmä Race  Horse Companyn esitys- ja opetustoimintaa sekä Tapanilan Sirkussalin  toimintaa ja kehittämistä.


Race Horse Company on  vakiintunut, ammattilaisten johtama ja kansainvälisesti tunnustettu  Helsingistä toimiva nykysirkusryhmä. Se tekee huippuluokkaista  nykysirkusta ja sen tunnetuimmat teokset Petit mal (2010) Super sunday  (2014), Motosikai (2015) ovat maailmanlaajuisesti ylistettyjä. Ryhmä on  tunnettu tinkimättömästä asenteestaan korkeatasoisen ja ainutlaatuisen  nykysirkuksen luomiseen.


Race Horse Companyn visiona on  “maailmanlaajuisesti huippulaadukkaan nykysirkuksen luominen ja  esittäminen, nykysirkuksen itseisarvo ja kehittäminen taidemuotona sekä  kotimaisen nykysirkusalan toiminnan edistäminen.”


Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset pyydetään sähköpostitse osoitteeseen info@racehorsecompany.fi.

bottom of page