top of page

Yleisön pyynnöstä! Toinen kuolemanpyörätyöpaja Tapanilan Sirkussalissa.

Race Horse Company

17. huhtik. 2023

Laajenna sirkustaitojasi – tule kokeilemaan kuolemanpyörää!

“Siis oikeesti niin siistii!!! Se tunne oli sellanen outo et sydän hakkas jotain tuhatta ja silti oli semmonen rauhallinen! En keksiny mitään siistimpää mitä oisin tehnyt tähän mennessä mun elämässä.”


“Ohjaajat olivat kannustavia ja osasivat muokata harjoituksia jokaisen taitotasolle sopivaksi. Harjoittelu oli turvallista ja hauskaa.”


“Ohjaajille tosi suuri arvostus ja aplodit. He osasivat hyvin ja selkeästi opastamaan tekniikat ja liikkeet. He ylläpitävät turvallisuuden ja varmistivat että kuolemanpyörää tehdessä oli aina varma ja rauhallinen olo.”


“Vaikka tunnilla oli eritasoisia tekijöitä pystyivät ohjaajat soveltamaan tekniikat ja antamaan kaikille tarvitsemansa huomioon ja avun.”

– Osallistujapalautetta kuolemanpyöräpajasta


Ensimmäinen Race Horse Companyn järjestämä kuolemanpyörätyöpaja maaliskuussa oli huippusuosittu ja tarjosi hienoja elämyksiä osallistujille. Seuraava paja järjestetään ma 24.- to 27.4. klo 18:30-20.30.


Tällä kertaa voit osallistua pajaan joko joka ilta tai yksittäisiin iltoihin. Neljän kerran osallistumismaksu 120 € tai yksittäiset illat á 35 €.


Katso lisätietoja täältä

bottom of page