top of page
1500x1000 white.jpg

Avoimet ovet

Tapanilan Sirkussali

Päivämäärä

Kellonaika

Lisätiedot

Ilmainen

Tapanilan Sirkussali esittäytyy Urheilukeskuksen Avoimien ovien -tapahtumassa 11.8.2022. Linnanmäen sirkuskoulu järjestää lapsille ja nuorille sirkustyöpajoja klo 17.30-19.30.

Avoimet ovet

Avoimet ovet -tapahtuma avaa perinteisesti Tapanilan liikuntasyksyn! Lajikokeiluista ja lajinäytöksistä voi löytää itselleen uuden harrastuksen, ja tapahtumatorilla esittäytyvät Tapanilan Urheilukeskuksessa ja Helsingin Mailapelikeskuksessa toimivat liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin sekä kulttuurin toimijat.

TAPANILAN URHEILUKESKUKSEN AVOIMET OVET TORSTAINA 11.8.2022 KLO 17-19:30


Avoimet ovet -tapahtuma avaa perinteisesti Tapanilan liikuntasyksyn! Lajikokeiluista ja lajinäytöksistä voi löytää itselleen uuden harrastuksen, ja tapahtumatorilla esittäytyvät Tapanilan Urheilukeskuksessa, Helsingin Mailapelikeskuksessa ja Tapulin Liikuntakeskuksessa toimivat liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin sekä kulttuurin toimijat. 


Tapahtuma tarjoaa virikkeitä ja uusia harrastusmahdollisuuksia syksyyn sekä mielen- ja kehonhuoltoa urheilukeskuksen asiakkaille ja lähiasukkaille!


Tapahtumatorilta löytyy myös poni- ja hevosajelua sekä pomppulinna ja saippuakuplia perheen pienimmille!


Lasten tanssitunnit ja temppurata alkavat jo klo 16, mutta muu ohjelma alkaa klo 17.


Koko tapahtuma ja kaikki lajikokeilut ovat ilmaisia! Poni- ja hevosajeluissa pieni maksu.


Tapahtumatori ja lajinäytökset ovat ulkona, missä turvavälit on helppo pitää. Myös urheilukeskuksen sisällä tapahtumapaikat on levitetty tilavasti ympäri taloa, ja käsidesiä on saatavilla kaikkialla. Ethän saavu kipeänä!


Tapanilan Sirkussali

Tapanilan Sirkussali

bottom of page