top of page
1500x1000 white.jpg

Fragile

Agit-Cirk

Päivämäärä

15.-17.2.2023

Kellonaika

Lisätiedot

Päiväkoti- ja koululaisnäytökset

Loppuunvarattu

Esitys on osa Taiken tukemaa Agit-Cirkin yleisötyöhanketta.

Fragile

Fragile tutkii akrobatian ja tanssin keinoin ihmisten välisiä riippuvuussuhteita ja liikkeellistä vuorovaikutusta toisiinsa.

Teos lähestyy virtuoosista taitoa inhimillisyydellä ja lempeydellä ja pyrkii luomaan luottamukselle, avoimuudelle ja hyväksynnälle rakentuvan maailman. Koreografia antaa tilaa hellyydelle ja keskinäiselle tuelle ja etsii herkkää vuorovaikutusta, jossa jokainen voi tulla nähdyksi ja hiljainenkin läsnäolo kuulluksi. Esiintyjät kannattelevat toisiaan monimutkaisten liikkeellisten rakennelmien keskellä aistien myös toistensa keholliset kuiskaukset.


Kesto noin 50 min.


Teos sopii kaikenikäisille mutta tematiikkansa puolesta parhaiten yläkoululaisille/lukiolaisille/aikuisille. Ikäsuositus: 7+ 


Esitykset tarjotaan päiväkotien ja peruskoulujen oppilasryhmille ja ne ovat tällä hetkellä loppuunvarattuja. Lainalippujen varauksia voi kysyä Tapanilan kirjastosta ja peruutuspaikkoja kannattaa tulla tarkastamaan ovelta juuri ennen esitystä.

Agit-Cirk

Agit-Cirk

TAITEILIJARYHMÄ AGIT CIRK NYKYSIRKUSTA SUOMESTA – ENNAKKOLUULOTONTA TYÖTÄ VUODESTA 2005 


Agit-Cirk:n jäsenet työskentelevät sirkuksen, musiikin ja tekstin parissa. Yhdistyksen tarkoituksena on valmistaa ja tuottaa persoonallisia ja taiteellisesti korkeatasoisia poikkitaiteellisia nykysirkus-esityksiä. Agit-Cirk etsii sirkukselle uutta yleisöä viemällä sirkus-esityksiä paikkoihin, joissa ei yleensä nähdä sirkusta. Agit-Cirk:n esityksiä on nähty yli 15 eri maassa.

bottom of page