top of page
1500x1000 white.jpg

Kadonnut

Agit-Cirk

Päivämäärä

29.-30.11.2022

Kellonaika

Lisätiedot

Päiväkoti- ja koululaisnäytös

Loppuunvarattu

Esitys on osa Helsingin kaupungin tukemaa Race Horse Companyn yleisötyöhanketta.

Kadonnut

Kadonnut on koko perheen kaunis, hauska ja toisinaan hivenen vakavakin sanaton nykysirkusteos.

Kadonnut on koko perheen kaunis, hauska ja toisinaan hivenen vakavakin sanaton nykysirkusteos. Herkät tasapainot ja ihmeellinen pariakrobatia herättelevät ajattelemaan, kuinka tärkeää on välittää toisesta ja arvostaa jokaisen omaa erityistä tapaa loistaa. Kadonnut kahmaisee sinut mukaan sisäisen valonsa ja toisensa kadottaneiden sirkustaiteilijoiden muistojen ja toiveiden maailmaan, jossa uskomaton on jokapäiväistä. Matka sirkusseurueen kanssa vie sinut hersyvän naurun, pienten kommellusten ja muutamien piilotettujen kyynelten poluille, joiden päässä kajastaa yhteinen loisto.


Esitykseen liittyy yleisötyöpaketti, johon sisältyy videoennakkomateriaalia sirkustaiteilijan työstä sekä esityksen teemasta ja taustoista sekä esityksen jälkeen täytettävä palautelomake, joka ohjaa katsojia arvioimaan omaa esityskokemustaan ja itse esitystä.


Esityksen kesto on noin 50 minuuttia, suositellaan 3-vuotiaista ylöspäin.


Esitysajat

TI 29.11.    klo 10.00  Kadonnut

TI 29.11.    klo 13.00  Kadonnut

KE 30.11.  klo 10.00  Kadonnut


Esitykset tarjotaan päiväkotien ja peruskoulujen oppilasryhmille ja ne ovat tällä hetkellä loppuunvarattuja. Lainalippujen varauksia voi kysyä Tapanilan kirjastosta ja peruutuspaikkoja kannattaa tulla tarkastamaan ovelta juuri ennen esitystä.


Kadonnut - Agit-Cirk

Agit-Cirk

Agit-Cirk

TAITEILIJARYHMÄ AGIT CIRK NYKYSIRKUSTA SUOMESTA – ENNAKKOLUULOTONTA TYÖTÄ VUODESTA 2005 


Agit-Cirk:n jäsenet työskentelevät sirkuksen, musiikin ja tekstin parissa. Yhdistyksen tarkoituksena on valmistaa ja tuottaa persoonallisia ja taiteellisesti korkeatasoisia poikkitaiteellisia nykysirkus-esityksiä. Agit-Cirk etsii sirkukselle uutta yleisöä viemällä sirkus-esityksiä paikkoihin, joissa ei yleensä nähdä sirkusta. Agit-Cirk:n esityksiä on nähty yli 15 eri maassa.

bottom of page