top of page
1500x1000 white.jpg

Kuin kala puussa

Agit-Cirk

Päivämäärä

3-4.4.2023

Kellonaika

Lisätiedot

Päiväkoti- ja koululaisnäytökset

Loppuunvarattu

Esitys on osa Taiken tukemaa Agit-Cirkin yleisötyöhanketta.

Kuin kala puussa

Kuin kala puussa on noin 35-minuuttinen sirkusesitys, joka puhuttelee etenkin 3-9-vuotiaita lapsia. Esityksessä nähdään esinemanipulaatiota, ilma-akrobatiaa ja nuorallatanssia.

Kuin kala puussa on sirkusesitys kolmesta kaveruksesta, joiden elämä on täynnä kommelluksia ja oivalluksia. Yksi heistä on hajamielinen tavaroiden pyörittelijä, toinen edestakaisin säntäilevä kiipeilijä ja kolmas tasapainossa elävä haaveilija. Kaverusten yhteistyö ei aina ole helppoa, sillä usein he pyrkivät samaan päämäärään aivan eri keinoin. Kuten sinä hauskana päivänä, kun he päättävät rakentaa oudon härvelin, kukin omalla tyylillään tietenkin…


Esitykset tarjotaan päiväkotien ja peruskoulujen oppilasryhmille ja ne ovat tällä hetkellä loppuunvarattuja. Lainalippujen varauksia voi kysyä Tapanilan kirjastosta ja peruutuspaikkoja kannattaa tulla tarkastamaan ovelta juuri ennen esitystä.

Agit-Cirk

Agit-Cirk

TAITEILIJARYHMÄ AGIT CIRK NYKYSIRKUSTA SUOMESTA – ENNAKKOLUULOTONTA TYÖTÄ VUODESTA 2005 


Agit-Cirk:n jäsenet työskentelevät sirkuksen, musiikin ja tekstin parissa. Yhdistyksen tarkoituksena on valmistaa ja tuottaa persoonallisia ja taiteellisesti korkeatasoisia poikkitaiteellisia nykysirkus-esityksiä. Agit-Cirk etsii sirkukselle uutta yleisöä viemällä sirkus-esityksiä paikkoihin, joissa ei yleensä nähdä sirkusta. Agit-Cirk:n esityksiä on nähty yli 15 eri maassa.

bottom of page