top of page
1500x1000 white.jpg

Linnanmäen sirkuskoulun joulunäytökset

Linnanmäen sirkuskoulu

Päivämäärä

13.–17.12.2022

Kellonaika

Lisätiedot

Liput 14 €

Linnanmäen sirkuskoulun joulunäytökset

Tervetuloa Linnanmäen sirkuskoulun joulun juhlanäytöksiin!

Joulun juhlanäytökset ovat 13.-17.12. Tapanilassa, Hiidenkiventie 21 (sisäänkäynti A2).

Linnanmäen sirkuskoulun kannatusyhdistys on tullut 20 vuoden kunnioitettavaan ikään! Juhlistamme merkkivuotta joulunäytöksissämme.

Ensimmäisellä puoliajalla esiintyvät sirkuskoulun tenava-, perhe-, jatko- ja edistyneet oppilaat (n. 30 min). Välissä on 15 minuutin tauko, jonka jälkeen nähdään edustusryhmän kokonaisuus Circus Is The New Black. (n. 45  min).

***

Circus Is The New Black on edustusryhmän tarinallinen sirkuskokonaisuus, joka saa ensi-iltansa kutsuvierasnäytöksessä 10.12. Esitys kertoo sirkuskoulun oranssista maskotista, jonka syntymäpäivä kääntyy kummallisten kommellusten sarjaksi. Edustusryhmän jäsenet ovat 13-25 -vuotiaita ja heidät tunnetaan nimellä Lintsin Sirkus.

Linnanmäen sirkuskoulu

Linnanmäen sirkuskoulu

Linnanmäen sirkuskoulu on Suomen toiseksi vanhin nuorisosirkus. Se on  perustettu vuonna 1981. 


Linnanmäen sirkuskouluun ovat kaikki  tervetulleita taitoihin, taustoihin tai esimerkiksi varallisuuteen  katsomatta. Tämän hetkistä harrastustoimintaa rahoitetaan lukukausimaksuilla, esiintymisillä ja avustuksilla. Yhdistys  pyrkii kehittämään toimintaa tukevaa aktiivista vanhempainrinkiä.


Linnanmäen sirkuskoulu kuuluu Suomen nuorisosirkusliittoon ja on  vakiinnuttanut paikkansa Suomen nuorisosirkustoiminnassa. Toimikautensa ajan se on nostanut lajin suosiota pääkaupunkiseudulla.

bottom of page