top of page
1500x1000 white.jpg

RHC15 - Tattarmossen Experience

Race Horse Company

Päivämäärä

22.9.2023

Kellonaika

Lisätiedot

Liput 20€ / 15€

RHC15 - Tattarmossen Experience

Race Horse Company 15 Vuotta Festivaali esittää: Tattarmossen Experience ensi-ilta!

22.9. 19:00 Tattarmossen Experience ENSI-ILTA!
28.9. 19:00 Tattarmossen Experience

Tapanilan Sirkussali, Hiidenkiventie 21, Helsinki
Liput 20€/15€ Tiketti

https://www.racehorsecompany.fi/festival

---

Tattarmossen Experience on kansainvälisen sirkustaiteilijaryhmän ja yhden muusikon tykitys koomisia tilanteita yhdistettynä huikeisiin sirkustemppuihin. Kiireisen suurkaupungin laidoilta löytyy ruosteinen työpaja, jonka anti-sankareiden joukkio saa aikaan yllättävän seikkailun mitä ihmeellisimmistä tilanteista.


Tattarmossen Experience ammentaa inspiraationsa komedian laajasta maailmasta ja risteyttää sumeilematta stand up -komiikkaa, internetmeemejä ja sketsiviihdettä rämäpäiseen sirkustaiteeseen. Yleisö yllätetään tekemällä asiat nurinkurin – tai vain yksinkertaisesti väärin. Epäonnistumisista tulee onnistumisia, vahvat ovat heikkoja ja taitavat kömpelöitä. Kaikki keinot käytetään, että yleisö saadaan kiljumaan ja nauramaan sekä ilosta että kauhusta.

Mukana on huimapäistä sirkusta laidasta laitaan, kuten seinätrampoliinia, jongleerausta, käsilläseisontaa, jumppapalloja, tukkeja, vessapumppuja, vessapaperia, cyr-rengasta, klovneriaa, pariakrobatiaa, tanssia ja vipulauta-akrobatiaa...


Esityksen kesto: noin

1 tunti, ei väliaikaa

Ikäsuositus: 9+

Race Horse Company

Race Horse Company

Race Horse Company on suomalaisen nykysirkuksen ehdottomia kärkinimiä, joka tunnetaan fyysisestä ja tinkimättömästä tyylistään. Laajaa kansainvälistä menestystä niittäneitä teoksia on nähty 25. maassa. Teokset perustuvat kaaoksen estetiikkaan, mustaan huumoriin ja yllätyksen voimaan.

bottom of page