top of page
1500x1000 white.jpg

RHC15 - Sydän, sydän & Wild Ride Circus Club

Race Horse Company

Päivämäärä

30.9.2023

Kellonaika

Lisätiedot

Liput 25€ / 20€

RHC15 - Sydän, sydän & Wild Ride Circus Club

Race Horse Company 15 Vuotta Festivaalin juhlinnan päättää upea Wild Ride Circus Club, jonka live-musiikista vastaa Sydän, sydän!

Täydellinen ilta täynnä sirkusta, musiikkia ja sähköhärällä ratsastamista!


Sydän, sydän on viiden pultsarin muodostama bändi, joka valloittaa Suomea yhtä nopeasti kuin ruoste leviää auton pohjassa. Heitä yhdistää vahva rakkaus musiikkiin ja taiteisiin, ja näistä lähtökohdista he hallitsevatkin Itä-Helsingin rock-kenttää suvereenin ruosteisella otteella. Sydän, sydän antaa vaihtoehdon piipitykselle, jota maailma puskee läppäreistään.


Sydän, sydän perustettiin 2002 Herttoniemen huonoimpien bändien raunioille. Yhtye on kasvanut vuosien myötä, pyöräyttänyt seitsemän albumia ja valmistautuu hiljalleen siihen, että Budweiseria saa ostaa ihan luvan kanssa kaikista osavaltioista. Vaikka itse taiteilijat ovat vanhoja ja yksinkertaisia miehiä, bändi on lavalla hurjempi kuin puuma ja nopeampi kuin ajatus. Carpe diem on yhtyeen motto, musiikki heidän toteemipaalunsa ja guassiväri haarniskansa.


Parhaimmillaan Sydän, sydän on totaalinen rock ’n’ roll -show, joka panee kuhinaa kuivallekin kentälle. Herkimmillään se on kaunis kuin kuihtunut kimppu ruusuja kuunvalossa. Huonoimmillaankin hauskempi kuin Hedberg. Bändi ei ole saanut palkintoja ja kriitikot vihaavat sitä, mutta kansa – se ymmärtää mistä on kysymys, kun puhutaan kunnon kurnutuksesta.


Race Horse Company 15 Vuotta Festivaalien ohjelmistoon kuuluu myös Tattarmossen Experience, Sirkuslyhytelokuvien ilta ja Circus Open Stage. Kaikki tapahtumat järjestetään Tapanilan Sirkussalissa.


Ohjelma:
19:00 ovet auki ja sähköhärällä ratsastamista
20:00 Sydän, sydän
21:30 sähköhärällä ratsastamista
23:30 valomerkki
00:00 ovet kiinni


Tapahtumassa on alkoholitarjoilu ja K18 ikäraja.


Osoite:
Tapanilan Sirkussali, Hiidenkiventie 21, Helsinki

Lisätiedot: www.racehorsecompany.fi/festival
Facebook: https://www.facebook.com/events/828627618809486
Lipunmyynti: Tiketti

Race Horse Company

Race Horse Company

Race Horse Company on suomalaisen nykysirkuksen ehdottomia kärkinimiä, joka tunnetaan fyysisestä ja tinkimättömästä tyylistään. Laajaa kansainvälistä menestystä niittäneitä teoksia on nähty 25. maassa. Teokset perustuvat kaaoksen estetiikkaan, mustaan huumoriin ja yllätyksen voimaan.

bottom of page